Toekomst  Studio

Wij, Lianne & Lotte, helpen jou de stappen te zetten richting jouw droombaan! 

Herken je dit? Je krijgt geen energie meer van je werk en wilt iets anders, maar weet niet waar te beginnen. Keuzes maken vind je moeilijk. Je weet niet zo goed wat je leuk vindt. En als je de stap maakt, moet het nu echt goed zijn. Je wilt een baan waar je het voor langere tijd naar je zin hebt. Hulp vragen is niet zo jouw ding, maar het is hoog tijd voor een andere aanpak. 

Wij helpen je een start te maken. In onze Toekomst Studio werk je stap voor stap naar jouw droombaan toe. Niet meer denken maar doen. Met plezier en creativiteit steek je letterlijk even de handen uit de mouwen. Samen met gelijkgestemden ga je aan de slag en inspireer je elkaar. Vanuit je verwarrende gedachten kom je zo steeds dichter bij wat jij wilt en zet je samen met de andere deelnemers jouw persoonlijke plan in werking. Jij creëert jouw toekomst. Toch liever 1 op 1? Dan is de online variant echt iets voor jou! 

Zet de eerste stap zodat je weer grip krijgt en lekkerder in je vel zit. Dat is het echt waard. Lees snel verder. 

“De beste manier om jouw toekomst
te voorspellen
is door haar zelf te creëren” Wat levert het op?

→  Inzicht in wat jij wilt en belangrijk vindt, je waarden en wensen
→  Inzicht in je talenten en sterke punten
→  Een korte en lange termijn loopbaanstrategie
→  Concrete stappen en een actieplan
→  Nieuwe connecties voor je netwerk
→  Meer regie en zelfvertrouwen

→  Makkelijker knopen doorhakken
→  Inspiratie en een stok achter de deur
→  Aan de slag met werk dat jou energie geeft

Graag op de hoogte gehouden worden van onze Toekomst Studio, onze acties en een paar keer per jaar gratis tips & inspiratie ontvangen? We houden je graag op de hoogte. Meld je aan voor ‘keep me posted’.


De aanpak
→ 
samen kom je verder!

Je hoeft het niet alleen te doen. Dit traject heeft iets extra’s. Je doet het samen. In een veilige en inspirerende omgeving in het centrum van Alkmaar of Hoorn. Op een net iets andere manier, met een creatieve twist. Dat maakt het leuker en overzichtelijker.

Lianne coacht en begeleid je gedurende het traject om tot inzichten te komen, maar ook concrete stappen te zetten. Ze helpt je jouw pad duidelijk te krijgen, zodat je met vertrouwen verder kunt. Lotte helpt bij het veranderen van je perspectief. Dit versterkt elkaar. Door creatieve en speelse opdrachten en oefeningen kijk je anders tegen dingen aan. Het helpt je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat jou energie geeft.

In dit traject word je gegarandeerd geïnspireerd. Niet alleen door in een veilige omgeving uit je comfortzone te gaan, ook door de andere deelnemers. En… Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Door jouw droombaan in beeld te brengen, heb je de belangrijkste stap richting jouw droombaan gezet.

Zo kom je samen echt verder! Op een toffe, inspirerende manier. Let’s go!

 

 

Dit is… Lotte

Een creatieve alleskunner! Lotte helpt als zelfstandige, creatieve dienstverlener bij het in beeld en onder woorden brengen van jouw verhaal. Op EigenWijze en met verbeelding. Daar staat ze voor. 

Tijdens dit traject zorgt Lotte voor een ander perspectief, ze helpt je uit de wirwar in je hoofd, naar een beeld dat alles zegt. Je leert jezelf beter en sneller kennen en weet je toekomst niet alleen onder woorden te brengen, maar ook voor je te zien. Op jouw manier. En… daar mag bij gelachen worden.

De samenwerking met Lotte verzekert een levendig en luchtig programma, met diepgang. Samen stappen zetten, steeds concreter worden en het echt voor je zien. Daar gaan we voor. 

Samen Online

JOUW DROOMBAAN IN BEELD

welkomst cadeau 
3 middagen met Lianne & Lotte
binnen 24 uur antwoord op al jouw loopbaanvragen
verrassende afsluiter
samen online, incl. 1-op-1 begeleiding

BONUS: praktische tips voor jouw presentatie/portfolio
BONUS: inspiratietips & oefeningen

Resultaat: Een concreet actieplan voor jouw droombaan of droombedrijf!

Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.  

Online

JOUW DROOMBAAN IN BEELD

welkomst cadeau 
3 online coachsessies met Lianne
na iedere sessie een persoonlijke verrassing in de brievenbus
9 verdiepende opdrachten
binnen 24 uur antwoord op al jouw loopbaanvragen
1-op-1 begeleiding

BONUS: praktische tips voor jouw presentatie/portfolio
BONUS: inspiratietips & oefeningen

Resultaat: Een concreet actieplan voor jouw droombaan of droombedrijf!

€350,-

Meld je hier aan!

Meld je aan!