Toekomst  Atelier

Wij, Lianne & Lotte,  laten jou jouw loopbaanstrategie concreet maken. Zo zet jij de stappen richting jouw droombaan! 

Herken je dit? Je krijgt geen energie meer van je werk en wilt iets anders, maar weet niet waar te beginnen. Keuzes maken vind je moeilijk. Je weet niet zo goed wat je leuk vindt. En als je de stap maakt, moet het nu echt goed zijn. Je wilt een baan waar je het voor langere tijd naar je zin hebt. Hulp vragen is niet zo jouw ding. Toch werk je graag samen met anderen naar iets toe en wil je vanuit je hoofd, naar daar waar je hart ligt. 

Met het loopbaantraject werk je naar jouw droombaan toe. Niet meer denken maar doen. Met plezier en creativiteit steek je letterlijk even de handen uit de mouwen. Samen met gelijkgestemden ga je aan de slag en inspireer je elkaar. Vanuit je verwarrende gedachten kom je zo steeds dichter bij wat jij wilt en zet je samen met de andere deelnemers jouw persoonlijke plan in werking. Jij creëert jouw toekomst en werkt tegelijkertijd aan je netwerk! 


“De beste manier
om
jouw toekomst
te voorspellen
is
door haar 
zelf te creëren” 

 
ONLINE TOEKOMST ATELIER

jouw welkomstcadeau thuisgestuurd
9 voorbereidende thuiswerk opdrachten
3 uitgebreide online coachsessies met Lianne 
inspiratietips & oefeningen van Lotte
gezamenlijke brainstormsessie voor jouw toekomstplannen 
binnen 24 uur antwoord op al jouw loopbaanvragen

praktische tips voor jouw CV of portfolio

Resultaat: jouw loopbaanstrategie & actieplan naar jouw droombaan!

Bekijk hier het programma voor de online editie van het Toekomst Atelier.

Investering
€547,- 

 


Toekomst Atelier – September
LIVE editie
Coming soon: data voor de september LIVE editie

Laat een berichtje achter als je op de hoogte gehouden wilt worden.

 

 

Dit is… Lotte

Een creatieve alleskunner! Lotte helpt als zelfstandige, creatieve dienstverlener bij het in beeld en onder woorden brengen van jouw verhaal. Op EigenWijze en met verbeelding. Daar staat ze voor. 

Tijdens dit traject zorgt Lotte voor een ander perspectief, ze helpt je uit de wirwar in je hoofd, naar een beeld dat alles zegt. Je leert jezelf beter en sneller kennen en weet je toekomst niet alleen onder woorden te brengen, maar ook voor je te zien. Op jouw manier. En… daar mag bij gelachen worden.

De samenwerking met Lotte verzekert een levendig en luchtig programma, met diepgang. Samen stappen zetten, steeds concreter worden en het echt voor je zien. Daar gaan we voor. 


Wat levert het op?

→  Inzicht in wat jij wilt en belangrijk vindt, je waarden en wensen
→  Inzicht in je talenten en sterke punten
→  Een korte en lange termijn loopbaanstrategie
→  Concrete stappen en een actieplan
→  Nieuwe connecties voor je netwerk
→  Meer regie en zelfvertrouwen

→  Makkelijker knopen doorhakken
→  Inspiratie vanuit de ervaringen van anderen en een stok achter de deur
→  Aan de slag met werk dat jou energie geeft

De aanpak →  samen kom je verder!


Dit traject heeft iets extra’s. Je gaat samen aan de slag. In een veilige en inspirerende omgeving in het centrum van Alkmaar of Hoorn. Op een net iets andere manier, met een creatieve twist. 

Lianne coacht en begeleid je gedurende het traject om tot inzichten te komen, maar ook concrete stappen te zetten. Ze helpt je jouw pad steeds duidelijker te krijgen, zodat je met vertrouwen verder kunt. Lotte helpt bij het veranderen van je perspectief. Dit versterkt elkaar. Door creatieve en speelse opdrachten en oefeningen kijk je anders tegen dingen aan. Het helpt je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat jou energie geeft. Je wordt hierdoor geïnspireerd. Niet alleen door zelf aan de slag te gaan, ook door de anderen. En…  jouw belangrijkste inzichten en jouw persoonlijke strategie leg je net iets makkelijker vast. Door het beeldend te maken. Altijd op jouw eigen manier.

Je komt samen echt verder! En dat op een toffe, inspirerende manier. Let’s go!   

Programma toekomstatelier

Meld je aan!