Management coaching

Je wilt groeien in jouw rol als leider, coach of manager. Leer jezelf en je team beter kennen, effectiever communiceren en ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Een stijl die past bij jouw kwaliteiten en uitdagingen. Haal het beste uit jezelf en uit je team. 

Managementcoaching helpt je verder te komen, patronen te doorbreken en jouw persoonlijke stijl te ontwikkelen. In welke situatie jij je ook bevindt, we bepalen jouw coachdoel voor een traject op maat. We ontdekken de knelpunten, hoe jij de regie kunt pakken en de verantwoordelijkheid bij medewerkers kunt leggen. Je krijgt inzicht in je ontwikkeling, zodat je met zelfvertrouwen stappen kunt zetten. En je hebt een gelijkwaardige gesprekspartner voor specifieke vraagstukken en dilemma’s. 

Bereik jouw (zakelijke) doelen sneller met managementcoaching!

MANAGEMENT COACHING


Management coaching voor jou?

Managementcoaching biedt jou als leidinggevende de mogelijkheid om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en de grote lijnen te zien. Je kunt je eigen manier van werken, dilemma’s waar je mee zit en de samenwerking binnen het team beter tegen het licht houden. Je ontdekt welke patronen er spelen en wat er voor nodig is deze te doorbreken.
Managementcoaching helpt bij wat voor jou als leidinggevende belangrijk is…
at work!

 


Wat levert het op?

→  Meer regie en zelfvertrouwen als manager
→  Meer verantwoordelijkheid bij medewerkers

→  Meer zelfinzicht en inzicht in het doen en laten van anderen
→  Effectievere communicatie
→  Inzicht in de knelpunten en zicht op te nemen acties

→  Inzicht in je (verdere) ontwikkeling
→  Een gelijkwaardige sparringpartner voor jouw vraagstukken en dilemma’s

Mijn werkwijze →  Management coaching

Als eerste stemmen we het doel af. Wat wil je bereiken. In ca. 5 sessies werken we vanuit de huidige situatie naar dat doel toe. Bij managementcoaching werk ik vanuit jouw wensen. Ik stem steeds met je af waar jij je op wilt richten. Ik daag je daarbij uit te ontdekken wat jij anders wilt. Met verschillende coachtechnieken help ik je ontdekken de juiste oplossingsrichting te vinden.

Gerichte coaching helpt je als leidinggevende zelf ontdekken, wat voor jou en het team het beste is. Ik stel opdrachten voor, geef desgevraagd feedback en stel vooral veel vragen. Dit zet je aan het denken. Je kiest daarbij steeds zelf hoe je gevolg wilt geven aan de inzichten die je opdoet. Jij bepaalt wat je in de praktijk gaat doen. En dat laatste is belangrijk, want je leert in de praktijk. Die ervaringen zijn weer input voor de volgende coachsessie, zodat je steeds een stapje verder komt. Daarom is geen traject hetzelfde, de oefeningen en opdrachten die ik aanbied, zijn altijd op maat.

Plan een gratis kennismakingsgesprek als je meer wilt weten en kennis wilt maken met mij als managementcoach.