Business coaching

Je bent net gestart of met jouw bedrijf toe aan een volgende grote stap. Een ding is zeker. Je hebt de ambitie om er een groot succes van te maken, maar in de praktijk is dat nog niet zo makkelijk. Je zoekt iemand die jou als ondernemer uitdaagt en je helpt dit te bereiken. Je wilt groei voor jouw bedrijf en jezelf! Niet door alleen maar hard werken, maar door de juiste dingen te doen en te genieten van het ondernemerschap! 

Leer meer uit je business te halen, leer werken vanuit de juiste strategie en keuzes te maken. Voel je als ondernemer succesvol zowel in de zaak als privé, want het ene hoeft het ander niet uit te sluiten. 

Businesscoaching helpt je verder te komen, patronen te doorbreken waar je als ondernemer steeds tegenaan loopt en jouw persoonlijke stijl als ondernemer te ontwikkelen. In welke situatie jij je ook bevindt, we bepalen jouw coachdoel voor een traject op maat. We ontdekken de knelpunten, hoe jij de regie kunt pakken en de juiste stappen zet bij de opzet of het uitbreiden van jouw bedrijf. Je krijgt inzicht in je ontwikkeling en kansen, zodat je met zelfvertrouwen stappen kunt zetten. Je hebt een gelijkwaardige gesprekspartner voor specifieke vraagstukken en dilemma’s binnen jouw business. Ik blijf je uitdagen, hou je scherp en stimuleer je jouw doelen te bereiken.  

Businesscoaching helpt je als ondernemer succesvol te zijn en te genieten van het ondernemerschap! 

BUSINESS COACHING


Business coaching voor jou?

Businesscoaching biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en de grote lijnen te zien. Je kunt je eigen manier van werken, dilemma’s waar je mee zit en de toekomstplannen beter tegen het licht houden. Je ontdekt welke patronen er spelen en wat er voor nodig is deze te doorbreken. Je ziet wat nodig is om de volgende stap te maken. 
Businesscoaching helpt je bij wat voor jou als ondernemer belangrijk is… In business
!

 


Wat levert het op?

→  Meer regie en zelfvertrouwen als ondernemer
→  Meer zelfinzicht en inzicht in het doen en laten van anderen
→  Ondernemer zijn met het (privé)leven zoals jij dat wilt
→  Blokkades doorbreken (dat verkoopgesprek durven voeren, besluiten nemen, etc)
→  Inzicht in de knelpunten en zicht op te nemen acties
→  Meer verantwoordelijkheid bij jouw medewerkers
→  Een mentor en gelijkwaardige sparringpartner voor jouw vraagstukken en dilemma’s

 

Mijn werkwijze →  Business coaching

Als eerste stemmen we het doel af. Wat wil je bereiken. We werken vanuit de huidige situatie naar dat doel toe. Bij businesscoaching stem ik steeds met je af waar jij je op wilt richten. Jij bent de ondernemer. Ik daag je daarbij uit te ontdekken wat jij anders wilt. Met verschillende coachtechnieken help ik je ontdekken de juiste oplossingsrichting te vinden. Op verzoek doe ik suggesties en deel succesverhalen ter inspiratie. 

Gerichte coaching helpt je als ondernemer ontdekken wat voor jou en jouw bedrijf het beste is. Ik stel opdrachten voor, geef desgevraagd feedback en stel vooral veel vragen. Dit zet je aan het denken. Je kiest daarbij steeds zelf hoe je gevolg wilt geven aan de inzichten die je opdoet. Jij bepaalt wat je in de praktijk gaat doen. En dat laatste is belangrijk, want je leert in de praktijk. Die ervaringen zijn weer input voor de volgende coachsessie, zodat je steeds een stapje verder komt. Daarom is geen traject hetzelfde, de oefeningen en opdrachten die ik aanbied, zijn altijd op maat.

Plan een gratis kennismakingsgesprek als je meer wilt weten en kennis wilt maken met mij als business coach.