Drie soorten coaching  →  Traject op maat

Door coaching leer je beter te functioneren zowel op het werk als privé, door meer uit jezelf te halen. Ik bied drie soorten coaching: Loopbaan – Life – Management. Steeds werken we, vanuit gelijkwaardigheid, van de nu-situatie naar jouw doel. Je hebt zelf de leiding over je eigen leerproces en de actiestappen die je zet. Ik help je je eigen mogelijkheden te zien en te benutten. 

Ieder traject start na een intakegesprek, zodat we met elkaar kunnen kennismaken en het doel, de inhoud en duur van het traject kunnen vaststellen. Na de intake start het coachen. We beginnen vanuit het afgestemde doel en blikken hier iedere sessie op terug. In de laatste sessie bespreken we hoe je de opgedane inzichten, vaardigheden en actiestappen kunt borgen naar de toekomst. Een gemiddeld traject bij mij bestaat uit 5 coachsessies. 

Binnen de drie soorten coaching (Life – Loopbaan – Management) maak ik gebruik van verschillende middelen en coachingstechnieken. Dit kunnen oefeningen, opdrachten en zelf gekozen acties zijn. Ik biedt altijd maatwerk, want geen traject is hetzelfde…

 • LOOPBAAN coaching

 • LIFE coaching

 • MANAGEMENT coaching

LOOPBAAN COACHING

Je weet het even niet meer. Je krijgt geen energie meer van je werk. Of je staat op het punt keuzes te maken. Maar wat wil je eigenlijk? Wat vind je leuk? En wat belangrijk? Waar ben je goed in en welke banen passen bij jou? En hoe kom je daar?

Met loopbaancoaching help ik je de baan of carrière te vinden die bij je past. Door middel van gerichte coaching word je je bewust van wat je drijft, krijg je inzicht in je talenten en waar je energie van krijgt. Je beseft wat voor jou belangrijk is en welke banen hierbij passen. Zo kun je, vol zelfvertrouwen, met jouw persoonlijke loopbaanstrategie aan de slag. En dit door concreet stappen te zetten met een effectief traject van 4 coachsessies. 

LIFE COACHING

Je hebt behoefte aan verandering. Je loopt vast. Je wilt bijvoorbeeld meer bereiken, je meer profileren, meer zelfvertrouwen, rust ervaren of meer jezelf zijn. Of juist minder stress, minder conflicten en minder last hebben van moeilijke situaties. Hoe dan ook, je wilt meer balans of meer uit het leven halen. 

Lifecoaching helpt je verder bij vele soorten vragen. Wat je situatie of coachdoel ook is, life coaching helpt je jouw doel te behalen. Of het nu op het gebied van werk, privé of breder dan dat is. We bepalen jouw doel, ontdekken wat je tegenhoudt, wat de patronen zijn en hoe je verder kunt komen. Je snapt beter waarom je oude manier van doen niet meer werkt en ervaart wat wel werkt.  Zo kun je met energie en goede zin verder. En dit door concreet aan de slag te gaan met een effectief traject van ca. 5 coachsessies. 

MANAGEMENT COACHING

Je loopt vast bij de invulling van jouw rol als leider, coach of manager. Leer jezelf en je team beter kennen en ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Een stijl die past bij jouw kwaliteiten en bij de uitdagingen in jouw (werk)omgeving. 

Managementcoaching helpt jou verder te komen, patronen te doorbreken en jouw persoonlijke stijl te ontwikkelen. In welke situatie jij je ook bevindt, we bepalen jouw coachdoel voor een traject op maat. We ontdekken de knelpunten, hoe jij de regie kunt pakken en de verantwoordelijkheid bij medewerkers kunt leggen. Je krijgt inzicht in je ontwikkeling, zodat je met zelfvertrouwen stappen kunt zetten. En je hebt een gelijkwaardige gesprekspartner voor specifieke vraagstukken en dilemma’s. 

Wat levert het op?

Door nieuwe inzichten, oefeningen en praktische tools leer je omgaan met de situaties die jij lastig vindt.

LOOPBAAN COACHING

Lianne van Diepen coachboekjes up
 • Meer regie en zelfvertrouwen
 • Inzicht in je talenten en sterke punten
 • Inzicht in wat jij wilt en belangrijk vindt, je waarden en wensen
 • Een korte en lange termijn loopbaanstrategie
 • Concrete stappen en een actieplan

LIFE COACHING

Lianne van Diepen coach ruimte detail 3
 • Meer regie en zelfvertrouwen
 • Meer zelfinzicht en inzicht in het doen en laten van anderen
 • Effectievere communicatie, zeggen wat je wilt zeggen, vragen wat je wilt vragen
 • Meer rust en energie
 • Je eigen doelen worden haalbaar

MANAGEMENT COACHING

contact opnemen voor een coachsessie
 • Meer regie en zelfvertrouwen als manager
 • Meer verantwoordelijkheid bij medewerkers
 • Inzicht in de knelpunten en zicht op te nemen acties
 • Inzicht in je (verdere) ontwikkeling
 • Een gelijkwaardige sparringpartner voor jouw vraagstukken en dilemma’s

Ervaringen

 • Lianne geeft als persoon, maar ook als coach heel veel vertrouwen waardoor ik mij heel veilig voelde om haar over mezelf te vertellen. Ze is kalm, warm, betrokken en empathisch. Daarnaast weet zij op een respectvolle manier je inzicht te geven over je eigen valkuilen. 
   
  Francis
  Managementcoaching
   
 • Het traject heeft mij een concreet beeld gegeven welke weg ik in wil slaan betreft mijn loopbaan. De keuzes die ik nu maak betreft mijn loopbaan worden nu afgewogen aan mijn wensen die ik gedurende het traject concreet heb geformuleerd. Daarnaast weet ik wat ik nodig heb om deze wensen uit te laten komen.

  Lotte
  Loopbaancoaching

 • Lianne komt op mij zeer professioneel over, dit wekte direct vertrouwen. Aan het begin van iedere sessie besteedden we aandacht aan het opnieuw omschrijven van het doel. Hierop paste Lianne haar coachingstechnieken en oefeningen aan. Ze stelde veel open vragen en kon mij goed een spiegel voorhouden. Soms was de coaching confronterend, maar dat heeft mij uiteindelijk echt geholpen om mijn doel beter voor ogen te krijgen en inzicht te krijgen in mijn eigen handelen. Lianne heeft me in een paar sessies op weg geholpen!

   
  Jesse
  Lifecoaching