Tarieven voor een coachingstraject  →  op maat

Om coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken hanteer ik twee soorten tarieven. Een zakelijk tarief en een speciaal kortingstarief voor particulieren van €90,- per uur inclusief btw. 

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 coachgesprekken. Deze gesprekken duren 1 tot 1,5 uur.

 

Intakegesprek

1 uur | gratis

Coachsessie particulier

1 uur | €90,- 
1,5 uur | €125,-  
Inclusief btw
Alkmaar

Coachsessie zakelijk

1 uur  |  €125,-  
1,5 uur |  €175,-    
Exclusief btw
Op locatie


Het particuliere tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit jouw eigen middelen financiert. 

Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief. Per traject verzorg ik na de intake een offerte op maat. 

 

Pakketprijzen particulieren

Wil je vooraf duidelijkheid over de kosten? Dan kun je als particulier kiezen voor een pakketafname. Zo weet je vooraf wat jouw investering is, betaal je geen losse sessies en heb je iedere sessie ruim de tijd. 

 

 

Loopbaan

Gratis intakegesprek van 1 uur
4 coachsessies van max. 1,5 uur 
Praktische opdrachten en tussentijdse begeleiding 
Locatie Alkmaar
Inclusief btw

Life

Gratis intakegesprek van 1 uur
5 coachsessies van max. 1,5 uur
Begeleiding op maat
Locatie Alkmaar
Inclusief btw


Vergoedingen

Via uw werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je ook inzetten voor coaching. Vaak ben je met coaching voordeliger uit, dan met het volgen van een cursus. Het is in de meeste gevallen effectiever, en goedkoper. 

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de ziektekosten
Coaching wordt door een zorgverzekeraar soms vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars bij een aanvullende verzekering een aparte vergoeding voor coaching. Ga daarom de mogelijkheden na bij je ziektekostenverzekeraar.

Via de Arbodienst van uw bedrijf
Bijv. in het kader van burn-out preventie. Hierbij dient u contact op te nemen met de bedrijfsarts.