Over mij 

Je helpen ontdekken wat jij echt wilt en jouw doelen bereiken. Verder komen in je ontwikkeling, loopbaan en/of leven. Jezelf niet gek laten maken door de waan van de dag, belemmerende gedachten of verwachtingen van anderen, maar vinden wat jij wilt, kunt en wat bij jou past. Ik help je daarbij met een coachingstraject op maat. Met resultaat. Omdat je uniek bent en het gaat doen. Daar geloof ik in.

Wat we doen, op welke manier en waarom… Een boeiende wereld. Aan het begin van mijn carrière ben ik vanuit die interesse in het HR vak gestapt. Na bijna 15 jaar werken binnen HR in het bedrijfsleven, heb ik besloten de stap te nemen om ‘voor mezelf te gaan’. Mijn vaste baan heb ik opgezegd en ik ben een opleiding tot erkend coach gaan volgen. Terug naar wat ik wil en belangrijk vind. Mensen verder helpen.

Op het gebied van coaching heb ik ruim 10 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijfsleven. Als zelfstandig coach werk ik breder. Ook voor hulpvragen gericht op de combinatie werk/privé kun je bij mij terecht. Samen werken we concreet en doelgericht, met een aanpak die niet zweverig is, maar wel diepgang heeft. Zodat jij bereikt wat jij echt wilt. 

Ik ben opgeleid op het gebied van HRM en coaching en gecertificeerd voor het gebruik van MBTI en DISC. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Doelgericht  |  Oprecht  |  Praktisch  |  Enthousiast