Over mij 

Dit wil ik…
Leven vanuit passie voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken. Dat is waar ik voor ga. Dan voelt werk niet als werken, een relatie niet als stroef, je bedrijf niet als een ratrace, leef je niet voor een mijlpaal, maar geniet je van de reis. Dan haal je veel meer uit je leven. Dat heb ik zelf ervaren en zie ik iedere keer weer als coach. Als jij weet wat je echt wilt, gaat het lukken!

Hoe het begon…
Aan het begin van mijn carrière ben ik in het HR vak gestapt. Ik wilde bedrijven helpen het beste uit mensen te halen. Na bijna 15 jaar werken binnen HR in het bedrijfsleven, heb ik besloten de sprong te wagen om ‘voor mezelf te gaan’. In 2018 heb ik mijn vaste baan opgezegd en mijn eigen bedrijf opgezet. Terug naar mijn passie. Mensen verder helpen en… ondernemen!

En nu?
Inmiddels ben ik moeder van 2 jonge kinderen, heb ik een partner die me steunt en bouw ik mijn leven en bedrijf op zoals ik dat graag zie. Met coaching help ik mensen verder, ik heb tijd voor mezelf en mijn gezin en… I’m enjoying the ride!

Als coach…
Op het gebied van coaching heb ik ruim 10 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven op alle niveaus. Van starter tot ervaren professional en van teamleider tot directeur. Als zelfstandig coach werk ik breder. Ook voor hulpvragen gericht op de combinatie werk/privé kun je bij mij terecht. Samen werken we concreet en doelgericht, met een aanpak die niet zweverig is, maar wel diepgang heeft. En ja, onderweg wordt ook gelachen. Zodat jij bereikt wat jij echt wilt. 

Ik ben opgeleid als erkend coach en gecertificeerd voor het gebruik van MBTI en DISC. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Meer weten? bel of mail gerust!

Lianne van Diepen

 Oprecht  |  Praktisch  |  Enthousiast  |  Doelgericht