Contact opnemen?

Heb je vragen over coaching of mijn werkwijze? Neem contact met me op via het contactformulier. Ik beantwoord je bericht op werkdagen binnen 48 uur. 

Voor het inplannen van een afspraak kun je me ook bellen of je kunt dit rechtstreeks inplannen in mijn online agenda. 

Tot snel!

Coaching in Alkmaar of op locatie

Bij de start stemmen we af waar de coachsessies plaatsvinden. Online, in de coachruimte aan het Oudegracht 249 in het centrum van Alkmaar of op jouw eigen werklocatie. Op verzoek kunnen sessies buiten plaatsvinden, denk aan het strand of de Westerhout.

Mijn coachruimte is een professionele en mooie ruimte in het centrum van Alkmaar. Hiernaast heeft mijn praktijk een wachtruimte en trainingsruimte voor 8 personen met uitzicht op de gracht. Parkeren kun je in de buurt op straat of in de singelgaragegarage. 


Plan hier zelf een afspraak

Wil je een intakegesprek aanvragen of een coachgesprek inplannen? Kijk in mijn online agenda en plan direct een afspraak in. Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging.  

 

Let’s go!

Oudegracht 249
Alkmaar

06 – 48374083

info@liannevandiepen.nl

KvK Alkmaar 73889970
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid